با توجه به عدم تعویق مجدد برگزاری کنکور سراسری 99 در بازه زمانی مناسب ، 9000 نفر خواستار استرداد وجه ثبت نامی خود از سازمان سنجش شدند .
با توجه به عدم تعویق مجدد برگزاری کنکور سراسری 99 در بازه زمانی مناسب ، 9000 نفر خواستار استرداد وجه ثبت نامی خود از سازمان سنجش شدند .
9 هزار نفر از داوطلبان کنکور سراسری 99 با توجه به عدم انتقال زمان برگزاری کنکور سراسری به بازه زمانی ایمن ، خطرناک بودن پروتکله ای پیشنهادی و مختار بودن داوطلبان جهت شرکت در آزمون ها ، با عنایت به عدم ارائه خدمات به آن داوطلبانی که ریسک حضور در آزمون توأم با شرایط کرونایی را پذیرا نیستند ، لطفا نحوه استرداد وجه نقد ثبت نامی را به طور عمومی یا به هر نحوی که آن سازمان صلاح میداند ، اعلام فرماید .
بدیهی است صرف انجام هزینه و عدم ارائه خدمات طبق قوانین آمر بر سازمان ها و شرکت های دولتی سازمان ذی نفع مجاز به شناسایی درآمد اختصاصی تا زمان تحقق شروط شناخت درآمد مذبور نبوده و با درخواست متقاضی خدمت وجوه باید مسترد شود .»
در پیگیری ها ، سردبیر ثبت این سوژه تماس گرفت ، که وی در این زمینه گفت : ما از قبل کمپین هایی داشتیم که داوطلبان در آن عضو بودند و با تغییر زمان کنکورها به شدت مخالف بودند و زمانهایی که به تازگی اعلام شده با کنکور های دیگر تداخل دارد .
وی گفت : بسیاری از داوطلبان هم در آزمون های وزارت علوم و هم در وزارت بهداشت ثبت نام کرده اند که با اعلام زمان آزمون ها مشخص شد که داوطلب باید در یک هفته 2 آزمون را برگزار کنند که با شرایط سخت و بحرانی کشور کار بسیار سخت و دشواری است .
وی افزود : ما ترجیح می دهیم که مجدداً زمان برگزاری آزمون ها تغییر کند و پر واضح است که در چنین شرایطی تعداد داوطلبان انصرافی بسیار بالا است و از سازمان سنجش درخواست داریم که وجه نقد ثبت نامی داوطلبان را استرداد کند .
سردبیر این سوژه گفت : ما حتی فکر نمی کنیم که پروتکل های بهداشتی به خوبی اجرا شود و این ریسک را نمی کنیم که در آزمون شرکت کنیم .
* سازمان سنجش آموزش کشور حساب شخصی ندارد
فاطمه زرینآمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در این زمینه گفت : طبق اطلاعیه ای که در دفترچه ثبت نام آزمون ذکر شده است ، هزینه ثبت نام کنکور سراسری 99 به حساب خزانه دولت واریز می شود و سازمان سنجش آموزش کشور حساب شخصی ندارد .
وی افزود : هر تصمیمی که در این مورد گرفته شود در سایت سازمان سنجش اطلاعرسانی می شود .
* نظارت بر اجرای دستورالعملهای بهداشتی کنکور ها با وزارت بهداشت است
پیش از این ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفته بود که سازمان سنجش و مرکز سنجش وزارت بهداشت با هماهنگی معاونت بهداشتی دستورالعملها را اجرا می کنند . قسمتی از پروتکل های بهداشتی آزمونها مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا است و بخشی نیز مسائلی بود که در دوره کرونا به آن رسیده بودیم که با نامه وزیر بهداشت ، معاونت بهداشتی وزارت بهداشت به هماهنگی در زمینه اجرای دستورالعملهای بهداشتی در کنکورها موظف شده است .
منبع : فارس
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©